Nieuws Antwerpen Contactcenters zoeken 150 werknemers

Contactcenters zoeken 150 werknemers

Contactcenters zoeken 150 werknemers

Smiling TelemarketerDe vraag naar medewerkers voor contactcenters is de voorbije periode sterk gestegen. Deze evolutie is ook duidelijk merkbaar bij Ritmo, een Antwerpse specialist in uitzendarbeid. Bij Ritmo staan liefst 150 vacatures voor contactcenters open.

De groeiende onlineactiviteiten en mobiele ondersteuning werken de toenemende vraag naar contactcentermedewerkers in de hand. Ritmo ervaart deze tendens van op de eerste rij. Via de cel Ritmo Contact Centers & Customer Service rekruteert het uitzendkantoor dagelijks nieuwe medewerkers voor heel wat gerenommeerde namen uit de sector. Door deze focus is Ritmo uitgegroeid tot één van de marktleiders in de rekrutering en selectie van medewerkers voor contactcenters.

Op dit moment zijn er meer dan 150 werkaanbiedingen. Dit biedt alvast mooie kansen voor kandidaten die op zoek zijn naar een leuke communicatieve job binnen een dynamische sector. Die is bovendien toegankelijk voor kandidaten met diverse opleidingsniveaus. Vooral het enthousiasme, de persoonlijkheid en ondernemingszin spelen een grote rol bij aanwerving.

Ritmo heeft zich als uitzendbedrijf steeds heel doelgericht georiënteerd op nichemarkten. Maritieme jobs in de haven bv., jobs in de onderhoudssector, in de logistiek, in contact centers. Die strategie heeft vruchten afgeworpen en de expansie van de afgelopen jaren onderbouwd. Ritmo werd opgericht in 1987 (!) door Bea van Valkenburg en Mili Van Hunsel en telt onderhand al verscheidene kantoren. Vanuit de Kipdoropvest werd uitgezwermd over de hele brede regio van Boom tot Mortsel, Beveren-Waas, Wilrijk, Mechelen enz.

Die doelgerichte strategie naar nichemarkten toe werd bv. ook duidelijk met de oprichting in 2011 van Ritmo Art, een uitzendkantoor dat zich heel concreet richtte naar artiesten en kunstenaars. Die hebben nu eenmaal een heel eigen leefwereld en het komt erop aan die specifieke modaliteiten rond uitzendwerk in de amusementswereld goed te beheersen. Verleden jaar werden met een student pop-up kantoor de jobstudenten geviseerd.

(Ritmo is onlangs overgenomen door de Asap HR Group).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.