Nieuws Antwerpen Contract bij Securex voor 3D-ICT

Contract bij Securex voor 3D-ICT

Contract bij Securex voor 3D-ICT

kelly lauwrijsICT-dienstenleverancier 3D-ICT heeft een contract binnengehaald bij hr-dienstenverlener Securex. Het gaat om een deal van 5,9 miljoen euro op jaarbasis waarbij 3D-ICT sole provider wordt bij Securex en een totaalpakket aan expertise gaat leveren. “Wij zijn biezonder trots op dit contract”, zegt zaakvoerder David Van Waesberghe. “Wij gaan in dit opzicht ons personeelsbestand met 50 mensen uitbreiden.”

In het verleden koos Securex ervoor om met een aantal verschillende leveranciers te werken voor het inhuren van ICT-expertise. Met het oog op het optimaliseren van de efficiëntie ging Securex in juni op zoek naar een leverancier die hen het volledige pakket aan ICT-expertise kon bieden. Enerzijds wilde de onderneming meer eigen medewerkers inzetten en anderzijds voor specifieke expertise meer een  beroep doen op een externe partij.

De overeenkomst met 3D-ICT uit Antwerpen heeft als voordeel dat Securex nog slechts één contract heeft, één contactpersoon en één maandelijkse factuur. 3D-ICT stelt zich bovendien niet op een leverancier, maar een volwaardige partner.

Securex selecteerde 3D-ICT omwille van de “diepgaande kennis van technische profielen die beschikbaar zijn op de Belgische markt, maar ook omwille van hun inzicht in de markt van potentiële leveranciers.”  3D-ICT beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en kan bouwen op een eerdere samenwerking met Securex. 3D-ICT is daarnaast een “lean & mean” organisatie, waardoor ook op vlak van kostprijs de troefkaart kan uitgespeeld worden.

3D-ICT stelt nu een sourcing team samen dat zal instaan voor de dagdagelijkse opvolging van de klant. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen aan boord te houden, maar wanneer dit niet mogelijk is, zullen zij vervangen worden door nieuwe vaste medewerkers van 3D-ICT. Deze samenwerking betekent voor 3D-ICT een omzetstijging van meer dan 5 miljoen euro. Ook zal het personeelsbestand met een 50-tal nieuwe medewerkers worden uitgebreid.

“Dit is een heel belangrijk contracct voor ons,” zegt David van Waesberghe. “Ik ben er biezonder trots op. Het is het resultaat van de fantastische inzet die een al even fantastisch team al die maanden betoond heeft. We zullen de omzet van ons bedrijf dit jaar op die manier zien doorgroeien tot 8 miljoen euro. Volgend jaar gaan we dat cijfer ongetwijfeld nog verdubbelen.”

3D-ICT werd in 2008 opgericht door Kelly Lauwrijs als voortzetting op de consulting business van Orqua. In 2010 heeft David van Waesberghe 90% van de aandelen overgenomen en is de firma het dienstenpalet beginnen uitbreiden met nieuwe domeinen waaronder outsourcing, support en master vendoring.

Het Antwerps dienstenbedrijf stelt op dit moment meer dan 80 mensen te werk. Tot de vaste klanten behoren de grootste industriële bedrijven van België, diverse verzekeringsmaatschappijen, financiële bedrijven en farmaceutische bedrijven. Er zijn ook diverse grote contracten bij de overheid lopende.

“Wij koppelen het down to earth en hyper efficiënte Colruyt business model aan de beste ICT medewerkers en de scherpste tarieven van de markt. Niet kiezen voor 3D-ICT is kiezen voor een dure en minder kwalitatieve oplossing.”

Het dienstenbedrijf Securex biedt specifieke expertise, adviezen en innovatieve oplossingen in alle domeinen van het beheer van het menselijk kapitaal en gelooft dat voor de groei van een onderneming niets belangrijker is dan zijn medewerkers. De baseline luidt dan ook ‘human capital matters’. Het verkregen Investors in People certificaat bewijst dat het bedrijf al met zijn eigen personeel begint. Tot zijn klantenportfolio behoren particulieren, starters en zelfstandigen, maar ook kleine, middelgrote en grote ondernemingen en openbare besturen.

De Securex Groep steunt op 4 kerncompetenties: HR Services, Health & Safety, HR Insurance, HR Consulting . Securex biedt een brede waaier aan producten en diensten, gaande van een ziekenfonds voor particulieren en zelfstandigen, loonadministratie en aangepaste verzekeringsproducten tot en met specifiek advies op het vlak van talent management, preventie en welzijn op het werk, rekrutering en HR interim management voor bedrijven en zelfstandigen.

Securex behaalde in 2012 een omzet van 246 miljoen euro. De groep is actief in België, Frankrijk en Luxemburg en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij verzorgen de dienstverlening voor meer dan 83.800 bedrijven, 112.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 6.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en -accountants.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer