Nieuws Antwerpen Contract voor OM Partners met United Biscuits

Contract voor OM Partners met United Biscuits

Contract voor OM Partners met United Biscuits

koekjesOM Partners heeft een belangrijk contract afgesloten met de internationale koekjesproducent United Biscuits. Het bedrijf uit Wommelgem gaat met zijn product, OMP Plus de demand en supply chain van het concern ombouwen. United Biscuits is actief in nagenoeg heel Europa en controleert merken als Verkade, Delacre en Sultane.

Sinds de opstart in 1985 heeft OM partners een razendsnelle groei gerealiseerd. Het bedrijf tekent voor zijn klanten een globale supply chain software uit vanaf de eerste ontwerpen bij een project tot de uiteindelijke implementatie ervan. Binnen het concept van de supply chain hebben ondernemingen er alle belang bij dat er een perfecte aansluiting kan gecreëerd worden tussen de brede strategische operaties, de aanvoer van grondstoffen, de productie en de belevering van de klanten. De zogenaamde supply chain dient in functie van het rendement optimaal te lopen.

OM Partners heeft in dit opzicht een heel eigen software uitgetekend waarmee het bedrijf een brede internationale klantenbasis opgebouwd heeft. De inbreng van de buitenlandse vestigingen in oa. de Verenigde Staten, Brazilië, China e.a. is daar niet vreemd aan. OM staat voor Operations Management.

Het contract met United Biscuits is een aanzienlijke verrijking van de bestaande klantenportefeuille. Het is alvast de bedoeling om bij de inbreng van OMP Plus de standardisatie en de vereenvoudiging binnen het koekjesconcern te implementeren. Een versterkt geïntegreerde planning moet het mogelijk maken sneller te reageren op de vraag van de klanten, de gemiste verkoopcijfers te verminderen, het werkkapitaal van de firma te verminderen en tevens de hoeveelheid verpakkingsafval te reduceren, stelt manager Kurt Gillis.

OM Partners tekende in 2015 voor een omzet van zowat 30 miljoen euro en stelt 350 mensen tewerk. Daaronder ook 50 in het buitenland. OM Partners is destijds in 1985 opgezet door de huidige partners Anita Van Looveren (managing director), Bart De Decker, Jan Geuens, Georges Schepens (voorzitter), Luc Van Hamme en Luc Schepens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.