Nieuws Antwerpen Contribute en Exitas bundelen met Colabo hun Oracle-expertise

Contribute en Exitas bundelen met Colabo hun Oracle-expertise

Contribute en Exitas bundelen met Colabo hun Oracle-expertise

EDEGEM/KONTICH – Colabo is de nieuwe vlag waaronder een aantal bedrijven binnen de Cronos Groep hun Oracle-expertise bundelen. De doelstelling van Colabo is even helder als ambitieus: de hele Oracle-stack afdekken via één centraal aanspreekpunt.

Contribute (applicatieontwikkeling) en Exitas (database- en infrastructuurbeheer) zijn in de Belgische markt van Oracle-gebruikers vertrouwde namen. Ze bouwden de voorbije 25 jaar een ruime expertise op onder de vleugels van de Cronos Groep. Binnen de groep zijn echter veel meer Oracle-specialisten aan de slag. Alles samen gaat het om vijftien bedrijven die zich op één of meer delen van de Oracle-omgeving focussen. Colabo heeft als doel die expertise te bundelen.

“Tussen de Oracle-specialisten bestaat er vaak al een goede samenwerking”, zegt Peter van Spaandonk, managing partner bij Exitas. “Met Colabo willen we die verder stroomlijnen, beter coördineren en als een geïntegreerd geheel van diensten aanbieden.” “De markt vraagt daarom”, voegt Pascal Van Meerbergen, managing partner bij Contribute toe. “Oracle is intussen veel meer dan alleen een database.”

Colabo focust daarom sterk op de nieuwe, innovatieve producten en (cloud)services uit het Oracle-ecosysteem. Via Colabo positioneert De Cronos Groep zich expliciet als de grootste Belgische managed service provider voor Oracle Cloud Infrastructure (Oracle IaaS). Even goed richt Colabo zich ook op Oracle PaaS, met oplossingen rond onder meer AI chatbots, blockchain, no-code ontwikkeling, enzovoort.

Het bedrijf bundelt nu alle Oracle-expertise van De Cronos Groep, om zo zijn klanten, ook kmo’, de beste oplossing te kunnen bieden, niet alleen op het vlak van Oracle-technologie, maar ook rond prijs, licenties, beveiliging en aanverwante vraagstukken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.