Nieuws Antwerpen Coolblue gaat ook op zondag leveren

Coolblue gaat ook op zondag leveren

Coolblue gaat ook op zondag leveren

coolblueDe internetwinkel Coolblue gaat zijn klanten vanaf 30 augustus e.k. ook op zondag producten thuis leveren. Coolblue is met zijn vestigingen in Wilrijk en Lochristi de snelst groeiende webwinkel in de Benelux. Binnenkort: zaterdag voor 23.59u besteld, zondag tussen 12.00-18.00u gratis thuis bezorgd.

Coolblue is daarmee de eerste grote webwinkel die 7 dagen op 7 pakjes gaat bezorgen. Werner Bruyns, manager van Coolblue België is er best trots op: “Waarom moet ik wachten tot maandag, terwijl ik juist op zondag thuis ben? Het was één van de meest gehoorde vragen van onze klanten in onze winkels in Wilrijk en Lochristi. En dat is logisch, als je bedenkt dat 14,3% van je leven een zondag is.”

De nieuwe leveringsmogelijkheid is elke weekdag beschikbaar. Daarmee kan je bijvoorbeeld ook op woensdag kiezen om een nieuwe camera, smartphone of barbeque op zondag te ontvangen. Of het nu een koopzondag is, of niet. Bruyns verwacht dat de impact groot zal zijn: “We kunnen hier honderdduizenden klanten per jaar blij mee maken.”

Zondaglevering past bij het streven van Coolblue om klanten steeds meer controle te geven over hun leveringsmoment. Eerder introduceerde Coolblue al als eerste VandaagNog, waarmee bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag geleverd kunnen worden. Ook levering op een specifiek tijdvak, afhalen bij de meer dan 1.100 bpack@bpost-afhaalpunten en levering bij één van de 7 Coolblue-winkels is mogelijk.

Alleen de heel grote producten zoals tv’s en wasmachines zijn uitgesloten van deze nieuwe dienst en ook voor abonnementen moet je een nachtje langer (niet) slapen. Verder geldt de zondaglevering voor vrijwel alle 40.000 producten die Coolblue verkoopt.

Coolblue is vandaag de snelgroeiende onderneming achter 320 webshops en 7 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi en vijf plaatsen in Nederland. Via specialisten als Tabletcenter.be en Koelkaststore.be verkoopt het bedrijf consumentenproducten via het internet.

In 2013 behaalde het bedrijf een omzet van 248 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste webwinkels van de Benelux. Onlangs werd Coolblue nog bekroond tot ‘Beste Elektronicawebshop van België op de Webshop Awards.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.