Nieuws Antwerpen Coolblue passeert kaap van half miljard

Coolblue passeert kaap van half miljard

Coolblue passeert kaap van half miljard

coolblueDe webwinkel Coolblue heeft in 2015 een omzet gerealiseerd van 555 miljoen euro, een groei van liefst 54% ten opzichte van 2014. De fysieke winkels in Wilrijk en Lochristi draaiden mee op dit hoge tempo. Coolblue is ervan overtuigd dat het in de komende maanden even hard zal gaan. Daarom worden ook in de komende maanden nog verscheidene bijkomende werknemers aangeworven.

De stijging van de verkoopcijfers komt er doordat Coolblue veel nieuwe klanten wist te bereiken. Kennelijk hebben vele trouwe klanten hun vrienden, familieleden en kennissen overtuigd. Ook bestaande klanten kwamen veel vaker terug.

De opening van het nieuwe magazijn in Tilburg, net over de grens zorgde ervoor dat het bedrijf het commerciële assortiment fors kon uitbreiden. In dit opzicht kon Coolblue verleden jaar liefst 578 bijkomende werknemers aanwerven. Daaronder ook 25 man in Wilrijk. Het totale personeelsbestand van de groep klom daardoor tot liefst 1500 man.

De twee fysieke winkels in de regio, Wilrijk en Lochristi kregen opmerkelijk veel volk over de vloer.In die mate dat het onlinebedrijf dit jaar allicht twee bijkomende vestigingen gaat openen. Daartoe worden nu commerciële  panden gezocht in de omgeving van Hasselt en Zaventem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.