Nieuws Antwerpen CORES Investment verhuist naar c-hive

CORES Investment verhuist naar c-hive

CORES Investment verhuist naar c-hive

ANTWERPEN – Eind 2018 startten Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert, oprichters van CORES Development, met CORES Investment. Het team groeide op enkele maanden tijd uit tot 8 medewerkers en is intussen naar nieuwe kantoren in c-hive verhuisd.

In december vorig jaar traden Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert af als co-ceo van CORES Development. Het duo besliste een nieuwe business line op te richten onder de naam van CORES Investment. Daarmee wordt een antwoord geboden op de sterk evoluerende investeringsmarkt. De doelstelling is het ontwikkelen van duurzaam investeringsvastgoed met maatschappelijke meerwaarde op locaties die kwalitatieve verdichting toelaten en waar alle parameters zoals mobiliteit, groen, vraag en aanbod kloppen.

Intussen is het team uitgegroeid tot 8 medewerkers, met onlangs nog 2 nieuwe business developers, en werd de verhuis gemaakt naar gloednieuwe kantoren in c-hive, een CORES kantorenconcept aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen.

Peter Leyssens: “Met het nieuwe team werken we aan de verbreding van CORES richting de kantoor- en hotelmarkt onder andere. Zo kunnen we sneller anticiperen op de marktevolutie. Daarbij hoort ook een eigen uitvalsbasis. De verhuis naar c-hive, gelegen naast het CORES Development hoofdkantoor, zet onze samenwerking en geschiedenis mooi in de verf: CORES Development en Investment zijn de beste buren met een aanzienlijk gedeelde track record in kernversterkende projecten als fundering.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.