Nieuws Antwerpen Corifeo naar groter pand in Brasschaat

Corifeo naar groter pand in Brasschaat

Corifeo naar groter pand in Brasschaat

veroniqueDe lifestyle- en interieurzaak Corifeo uit Brasschaat is verhuisd naar een groter pand aan de Bredabaan. Véronique Van Malder kan er haar haar passie voor sfeer en inrichting via een ruim assortiment van vooraanstaande merken nog beter aan bod laten komen.

De opstart van Corifeo gebeurde in november 2008, toen nog in een eerder bescheiden winkelpand (100 m²) aan de Bredabaan in Brasschaat. In 2011 greep Véronique haar kans om te verhuizen naar een grotere winkelruimte (200 m²) aan de overkant. Om over nog meer oppervlakte te kunnen beschikken, streek Corifeo onlangs neer in een groot pand (ruim 600 m²) aan de Bredabaan 231 tegenover het gemeentehuis.

“Voor ons beantwoordt de nieuwe winkel aan verschillende behoeften. Het is een echte toplocatie in het hart van het winkelcentrum. Het is ook een veel grotere ruimte waarin we interieurinrichting beter en uitgebreider tot uiting laten komen. We hadden al een ruim assortiment, maar daar hebben we nu vooraanstaande merken als Hay, Vitra en Alessi aan toegevoegd. Ondertussen werden de eerste interieurprojecten door ons gerealiseerd”, vertelt Véronique Van Malder.

“Door de verhuis konden we ook een samenwerking aangaan met Bulthaup. De stijlvolle b3-keuken past perfect binnen het vernieuwde winkelconcept en geeft aan dat we bij Corifeo de bredere beleving nastreven. Met onze premium partners werken we samen aan diverse interessante workshops en evenementen. Onze sterkste troef is het gevarieerde aanbod in de winkel. Zowel voor tableware uitgestald op gedekte tafels, decoratie, interieurinrichting als mooie geschenken ben je bij ons aan het juiste adres.”

Met enige trots presenteert Véronique nu ook het derde nummer van haar lifestylemagazine Blue. Het is bedoeld om de lezers met impressies te inspireren wat interieur en decoratie betreft. Sfeer- en productbeelden van de collecties en de meest gerenommeerde designmerken wisselen elkaar af. Er gaat evenveel aandacht naar tableware als naar interieur. In het tijdschrift is heel wat eigen fotografie terug te vinden, naast bijvoorbeeld enkele recepten. Blue heeft een oplage van 25.000 exemplaren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.