Nieuws Antwerpen Coriotech neemt klantenportfolio over van Alegre Media Solutions

Coriotech neemt klantenportfolio over van Alegre Media Solutions

Coriotech neemt klantenportfolio over van Alegre Media Solutions

ZANDHOVEN/EDEGEM – Coriotech uit Zandhoven neemt het klantenportfolio over van Alegre Media Solutions in Edegem. De managing partner van Alegre Media Solutions Marc Janssens komt in dienst bij Coriotech. Alle activiteiten worden gecentraliseerd in Zandhoven.

Het in 2002 opgerichte Coriotech levert technologische oplossingen aan hotels, vakantiecentra en woonzorgcentra in de Benelux. Ceo Filip Helssen: “Coriotech wil het digitale comfort voor de gasten verhogen en anderzijds de ICT-infrastructuur voor de uitbaters optimaliseren. We zetten in op technologische oplossingen, zoals WIFI-infrastructuur, hospitality televisietoestellen, telefonie (VOIP), multimedia en camera-beveiliging.” Het IT-bedrijf uit Zandhoven heeft ondertussen al meer dan 15.000 kamers geïnstalleerd in de hospitality sector en healthcare in heel België.

Met Alegre Media Solutions vinden ze een perfecte aanvulling op hun activiteiten, want het bedrijf uit Edegem was eerder gespecialiseerd in IPTV (tv ontvangen via het internet) oplossingen voor ziekenhuizen en woonzorgcentra en audio-oplossingen bij overheden en onderwijs.

Uitbreiding klantenbestand

Door samen te gaan met Alegre Solutions wordt Coriotech nu ook actief op het vlak van IPTV (tv ontvangen via het internet) in de belangrijkste ziekenhuizen van Antwerpen, UZA en de GZA groep. Daarnaast zijn er nog een heel aantal woonzorgcentra in en rond Antwerpen die het bedrijf kan toevoegen aan zijn klantenbestand. Daarbovenop ook een aantal belangrijke onderwijsinstellingen zoals de Britse School in Tervuren.

Coriotech verzekert continuïteit voor de klanten van Alegre Media Solutions en kan hen in de toekomst ook nieuwe producten en diensten aanbieden. Bovendien haalt Coriotech kennis in huis op het vlak van IPTV en digitale audio uitbreiden door het engageren van Marc Janssens, de managing partner van Alegre Media Solutions.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.