Nieuws Antwerpen Cornelis-Janssens opent officieel nieuw uitvaartcentrum

Cornelis-Janssens opent officieel nieuw uitvaartcentrum

Cornelis-Janssens opent officieel nieuw uitvaartcentrum

Aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar is het Uitvaartcentrum Cornelis-Janssens officieel ingehuldigd. Dat gebeurde door zaakvoerder Rik Cornelis en burgemeester Sophie De Wit. Het gebouw onderging een opvallende metamorfose, maar door de pandemie liet de officiële opening op zich wachten.

Het vernieuwde uitvaartcentrum biedt ruimte voor een persoonlijk afscheid, ongeacht de opinie of geloofsovertuiging. Daarvoor biedt Cornelis-Janssens niet alleen de ruimte, maar ook de professionele ondersteuning om dit in alle sereniteit te laten verlopen. Voor de inrichting werd bewust gekozen voor een warme, serene en klassevolle uitstraling, wat door de aanwezigen enorm werd geapprecieerd.

Rik Cornelis: “De aula, die ruimte biedt voor een 100-tal aanwezigen, werd uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur wat toelaat elk afscheid op een persoonlijke manier te ondersteunen. Dit draagt bij tot de uitvoering van de filosofie van ons uitvaartcentrum: het realiseren van een persoonlijk, passend afscheid. De lounge, grenzend aan de aula, geeft de mogelijkheid om een drankje aan te bieden voorafgaand, of aansluitend op het afscheidsmoment.”

Na de officiële opening was er nog een zeer geslaagd openingsweekend. Geïnteresseerden konden een blik werpen op het gerenoveerde gebouw en persoonlijk kennismaken met het professionele team.

“We zijn dankbaar voor de vele ontmoetingen. Het deed deugd om iedereen op een persoonlijke manier te kunnen ontvangen en onze manier van werken toe te lichten. Hen te doen voelen waar we voor staan: nabestaanden met de beste zorgen omringen en hen maximaal ondersteunen bij het verzorgen van een persoonlijk afscheid.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.