Nieuws Antwerpen CPE opent nieuw filiaal in Sint Niklaas

CPE opent nieuw filiaal in Sint Niklaas

CPE opent nieuw filiaal in Sint Niklaas

cpeDe groothandel in dek- en gevelmateriaal CPE heeft een nieuw filiaal geopend in Sint Niklaas. De groep uit Genk beschikt daarbij  voortaan over reeds zes vestigingen. Naast Schoten, Genk, Overpelt, Melle en Herstal moet nu ook Sint Niklaas de regionale verankering van het expansieve bouwbedrijf waar maken.

CPE heeft een indrukwekkend parcours achter de rug. Het bedrijf maakt onderhand deel uit van de Tectum Group, een onderneming die gebouwd is op twee pijlers. Het gaat in eerste instantie om de uitvoering van dak- en gevelwerken. Die activiteiten zijn evenwel stevig onderbouwd door de distributie van dak- en gevelmaterialen via de groep CPE.

Vanuit het Industriepark West in Sint Niklaas zal de nieuwe vestiging van CPE producten verdelen van oa. AG Plastics, Koramic, BossCover, Firestone, Isotec, Soudal, Velux enz. De meest onderscheiden producten kunnen online besteld worden. Met de nieuwe vestiging in Sint Niklaas willen we vooral dichter bij onze klanten zitten, heet het bij CPE.

De Tectum Group, de overkoepelende organisatie stond vroeger bekend als de Group Biesmans.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.