Nieuws Antwerpen Cronos Groep partner van Amazon Web Services

Cronos Groep partner van Amazon Web Services

Cronos Groep partner van Amazon Web Services

amazonDe Cronos Groep uit Kontich is sinds kort de eerste officiële reseller van Amazon Web Services (AWS) in België. De Amerikaanse aanbieder van cloud services heeft voortaan nu een partner die kan instaan voor de verkoop en de implementatie van de oplossingen.

De Cronos Groep is in al die jaren uitgegroeid tot systeemintegrator en breidt zijn dienstverlening nu verder uit. De cloudservices van AWS waren eerder reeds beschikbaar in België maar het gaat er in het partnership tussen de twee groepen om de klanten een zo breed mogelijk dienstenpakket te kunnen aanbieden. De dochterbedrijven van de Cronos Groep, Lighthouse en Cloudar kunnen van hun kant instaan voor zowel onafhankelijk advies als voor het ontwerp en het beheer van de cloud oplossingen.

Aan de Veldkant in Kontich wordt hard gewerkt aan de verdere technologische ontwikkelingen in ICT. Het bedrijf positioneert zich als ICT-partner voor zowel grote bedrijven als KMO’s. De specialisten van het bedrijf zijn actief op het vlak van zowel ETP, CRM, documentbeheer, geografische informatiesystemen, serach engines enz. Onder het dynamische initiatief van stichter Jef De Wit is het de groep erom te doen nieuwe niches met een groot commercieel potentieel op te zetten. Rond de groep zijn in dit opzicht zo’n 160 kleine ondernemingen opgericht die elk hun specifieke markten viseren.

Jef De Wit gelooft in de slagkracht van schaalbare en betrouwbare kleine ondernemingen die als een community van entrepreneurs hun knowhow omzetten in expertise. De groep is op die manier uitgegroeid tot een holding die kleine bedrijfjes als Kono Consultants, 23Seconds, Uptime Technologie, Xtreme Integrations of Dataconstruct aanstuurt. Cronos houdt in al die kleine satellietjes een meerderheidsparticipatie aan. De groep stelt zo’n 1500 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.