Nieuws Antwerpen Crowe Spark en Accountancy Noëth bundelen krachten

Crowe Spark en Accountancy Noëth bundelen krachten

Crowe Spark en Accountancy Noëth bundelen krachten

ANTWERPEN – Crowe Spark, een toonaangevende speler in accountancy, tax, legal en hr-consultancy met kantoren in Antwerpen, Mechelen en Brussel en Accountancy Noëth met vestigingen in Mechelen en Bornem, slaan de handen in elkaar. Zo worden ze de grootste regionale speler in Mechelen/Klein-Brabant.

“Er zijn natuurlijk heel wat gesprekken aan voorafgegaan, maar we zijn blij dat de samenwerking nu ook officieel vorm heeft gekregen”, zegt Bart Apers, managing partner van Crowe Spark. “Door deze samenwerking breiden we onze regionale klantenportefeuille uit en versterken we onze positie in een concurrentieel landschap.”

Nadine Ringoot, gedelegeerd bestuurder van Accountancy Noëth: “In de praktijk verandert er voor onze klanten weinig, maar door de samenwerking kunnen ze wel beroep doen op uitgebreide kennis van Crowe Spark, het internationale netwerk en de talrijke specialisten. De regionale kantoren blijven behouden, maar we investeren ook in een verdere digitalisering. Nog een aspect waar Crowe Spark al heel wat stappen in heeft gezet en onze klanten de vruchten van kunnen plukken.”

Vincent Van Himbergen wordt vennoot

Iedereen blijft aan boord, zodat klanten nog steeds bij hun vaste contactpersoon terecht kunnen. Nadine Ringoot blijft actief, maar krijgt in Bornem versterking van Vincent Van Himbergen. “Vincent bouwde heel wat ervaring op binnen Crowe Spark en zal nu als vennoot mee zijn schouders zetten onder de gezamenlijke toekomst.”

“Door onze regionale en internationale kennis te bundelen, zijn we perfect geplaatst om elke onderneming, van start-up tot internationale kmo, te ondersteunen en op een kwalitatieve manier te helpen bij hun groei”, besluit Bart Apers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.