Nieuws Antwerpen Cryns Carrosserie Center neemt Waalse sectorgenoot over

Cryns Carrosserie Center neemt Waalse sectorgenoot over

Cryns Carrosserie Center neemt Waalse sectorgenoot over

MORTSEL – Verhelle & Rubias uit het Waalse Awans behoort sinds kort tot Cryns Carrosserie Center, die op haar beurt de stichter is van de Damage groep. De carrosserie in Awans vormt de achtste vestiging van Cryns Carrosserie Center, dat blijft investeren in haar groei.

Verhelle & Rubias kende haar oprichting in 1980, en wordt al een aantal decennia bestuurd door Claude Verhelle, die nu de vaandel overdraagt. “Door ons bedrijf over te laten aan de Cryns groep willen we een volgende stap zetten met onze onderneming. Onze medewerkers komen terecht in een gerenommeerd bedrijf binnen de carrosseriewereld en kunnen meegroeien en zichzelf ontwikkelen”, aldus Claude Verhelle.

Achtste vestiging

Cryns Carrosserie Center vindt zijn oorsprong in 1944, toen Louis Cryns begint met herstellingen van auto’s in de Zwaardstraat in Antwerpen. Tien jaar later volgt een verhuis naar een grotere locatie aan de Coveliersstraat in Berchem, en enkele jaren later wordt een tweede atelier geopend in de De Wittestraat. In 1993 verhuist de familiale groep naar de huidige locatie aan de Vredebaan in Mortsel. Nadien volgen tal van overnames.

De carrosserie in Awans vormt de achtste vestiging van Cryns Carrosserie Center. De groep heeft naast de hoofdvestiging in Mortsel ook vestigingen in Zwijndrecht, Nijvel, Luik, Gent, Anderlecht, Mechelen, en nu dus ook in Awans.

“We ervaren de komst van de medewerkers van Verhelle & Rubias als een toegevoegde waarde. We engageren ons graag om verder te investeren in hun ontwikkeling en toekomst. Daarnaast willen we onze B2B klanten dezelfde service kunnen aanbieden binnen een zo groot mogelijke geografische spreiding. Een no-nonsense approach: snel, transparant, bereikbaar en comfortabel voor de bestuurder”, aldus Johan Van Deursen, ceo van Cryns Carrosserie Center en founder van de Damage groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.