Nieuws Antwerpen CTK-DigiDoc wil omzet verdubbelen

CTK-DigiDoc wil omzet verdubbelen

CTK-DigiDoc wil omzet verdubbelen

hans kuykenDe ambities van CTK-DigiDoc voor het nieuwe jaar liggen hoog. “Wij gaan naar een verdubbeling van ons omzetcijfer”, zegt zaakvoerder Hans Kuyken. “Wij hebben een aantal interessante ijzers in het vuur liggen en we mogen hopen dat we eerlang verscheidene contracten kunnen afsluiten. Onlangs tekende de stad Lier in op ons document managementsysteem DigiDoc.”

Hans Kuyken werkte verscheidene jaren voor bekende ICT-bedrijven als Dolmen en EDS vooraleer hij zelf de handen aan de ploeg sloeg en een eigen informaticabedrijf opzette. “Wij werkten aanvankelijk voor een groep ondernemingen uit de bouwsector om na verloop van tijd onze implementaties te bundelen tot standaard paketten. Dat liep allemaal vrij vlot, mede dankzij de steun van onze partners Kyocera en Prodata Systems die onze producten opnamen in hun eigen aanbod.”

CTK-DigiDoc uit Antwerpen wordt vandaag nogal makkelijk geassocieerd met zijn document managementsysteem. “Wij zijn effectief gegroeid vanuit ons systeem. Wij bouwen een heel digitaal kantoor uit waarin zowel de elektronische documenten als mails en elektronische facturen verwerkt worden en ook telefoons en webformulieren. Maar we zijn ook veel meer dan dat. Wij werken ook met een CRM-oplossing inclusief teleprospectie module. We bieden tevens een ERP-product aan. We kunnen op die manier stockbeheer aan, het uitlenen van materiaal en een klachtenbehandeling. Op vfaag van enkele openbare besturen hebben we ook een module notulenbeheer ontwikkeld om snel en efficiënt vergaderingen en verslagen te verwerken.”

CTK-DigiDoc slaagde er verleden jaar in om zijn omzetcijfer te verdubbelen. Van 300.000 tot 600.000 euro. Voor dit jaar zit er kennelijk opnieuw een verdubbeling in. Tot 1,2 miljoen euro. “Het moet mogelijk zijn”, zegt Hans Kuyken. “Wij gaan er alvast alles aan doen om die ambities waar te maken.”

Het ICT-bedrijf stelt vandaag 11 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.