Nieuws Antwerpen CTK zoekt bijkomende medewerkers

CTK zoekt bijkomende medewerkers

CTK zoekt bijkomende medewerkers

hans kuykenHet softwarebedrijf CTK wil verscheidene ontwikkelaars en projectleiders aanwerven. De Antwerpse start-up budgetteert voor het lopende jaar een verdubbeling van zijn omzetcijfer.

CTK begon enkele jaren geleden met IT-advies en software op maat. Daarnaast werd ook een eigen software oplossing uitgewerkt die als DigiDoc op korte termijn uitgegroeid is tot een echt succesverhaal. “Op basis van de input van diverse vooruitstrevende bedrijven is DigiDoc vandaag een digitaal kantoor dat perfect configureerbaar is op maat van elk bedrijf of organisatie. “, aldus bedrijsleider Hans Kuyken.

DigiDoc wordt vandaag gesmaakt in een grote diversiteit aan sectoren gaande van bouwbedrijven, logistieke, financiële- en verzekeringsbedrijven tot maritiem, reclame, advies en zelfs overheidsbedrijven.

Door een eenvoudig dashboard te bieden waarin elke medewerker in een oogopslag alle informatie, documenten, e-mails, taken en producten kan terugvinden, zorgt DigiDoc op korte termijn voor een enorme tijdsbesparing. Naast de sterke nationale groei wordt DigiDoc ook in onze buurlanden sterk geapprecieerd.

“Om ervoor te zorgen dat we telkens opnieuw de juiste vertaalslag maken van wat onze klant wil en hoe we deze informatie optimaal kunnen aanbieden, zijn we momenteel op zoek naar extra projectleiders en ontwikkelaars in Windev en Webdev,” zegt Hans Kuyken. “We breiden graag ons dynamisch team uit met vlotte, flexibele en communicatieve mensen. Ervaring is geen noodzaak, het gaat ons om de juiste spirit.”

CTK werkt vandaag met 11 mensen. Het team wordt evenwel aangevuld met een grote groep verkopers en implementators die de producten van het bedrijf mee op de markt helpen zetten. Zo wordt DigiDoc oa. verkocht via de dealers in Kyocera.

Verleden jaar werd een omzet van 600.000 euro gerealiseerd. Voor het lopende jaar wordt effectief 1,2 miljoen euro gebudgetteerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.