Nieuws Antwerpen Customs4trade viert tien jaar

Customs4trade viert tien jaar

Customs4trade viert tien jaar

customsCustoms4trade  is tien jaar actief op de markt. Dat wordt eerlang gevierd. Customs4trade is een consultancybedrijf dat als belastingconsulent advies verleent op het vlak van douane, accijnzen en internationale handelsproblemen. “We zijn een snel groeiend bedrijf  en zoeken ondertussen nog altijd bijkomend personeel”, zegt Ilse Vermeersch.

Pieter Haesaert had vele jaren ervaring opgedaan bij de douane en zette in 2004 zijn knowhow om in de start-up van een eigen consultancybedrijf. Er komt immers nogal wat bij kijken bij internationaal goederen verhandelen. Veel bedrijfsleiders krijgen er gewoon een punthoofd van. Ze kunnen enig professioneel advies dan ook goed gebruiken.

Customs4trade engageert zich in dit opzicht bij zijn klanten voor langetermijnadvies maar ook voor individuele projecten. “Wij werken zowel voor middelgrote KMO’s als voor multinationals”, zegt Ilse Vermeersch nog. “Wij werken vooral voor chemiebedrijven, farma-ondernemingen, autoproducenten en voedingsbedrijven. Onder onze klanten hebben we oa. Alpro, Honda, Atos enz. Ook veel bedrijven uit de federaties Essenscia en Agoria.”

Het bedrijf is permanent op zoek naar gedegen specialisten die als jurist, fiscalist of econoom de ploeg kunnen versterken. “Wij werken in een nichemarkt. Het is er ons vooral om te doen de klanten een dienstverlening te garanderen met een hoog kwaliteitslabel. Daartoe hebben we echt vakmensen nodig die de branche goed kennen.”

Merkwaardig: Customs4trade opereert vanuit Mechelen. “Wij hebben doelbewust gekozen voor de zogenaamde gouden driehoek tussen Mechelen, Antwerpen en Brussel. Daar situeren zich de meeste grote bedrijven. We hebben vanuit Mechelen overigens goede logistieke verbindingen met de haven van Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.