Nieuws Antwerpen D and M depot neemt Hakbijl Glass over

D and M depot neemt Hakbijl Glass over

D and M depot neemt Hakbijl Glass over

depotD&M depot is gespecialiseerd in designartikelen. Het gaat om serviezen, accessoires, keramiek, tuinartikelen, manden, riet en hout enz. Het bedrijf is gegroeid uit het initiatief van Suzie Verbinnen en Steve Vercammen die vanuit hun garage in Dilbeek een eigen handel opzetten. D&M staan dan voor de namen van hun kinderen, David en Manon.

D&M depot is in al die jaren uitgegroeid tot een gereputeerde leverancier aan winkels, conceptstores en decoratiezaken. Die snelle ontwikkelingen leidden ertoe dat er verscheidene keren verhuisd diende te worden. Van Dilbeek naar Brussegem, Terhagen en finaal naar Aartselaar. D&M depot betrekt er een indrukwekkend groot pand van waaruit de distributie naar de verschillende klanten aangestuurd wordt. Sinds enkele jaren runt het bedrijf ook een eigen kantoor in China. De groep stelt vandaag zo’n 25 mensen tewerk.

Met de overname van het Nederlandse Hakbijl Glass uit Lelystad wordt een zoveelste stap gezet. Hakbijl Glass is dé specialist in decoratieve glasartikelen en ontwikkelt sinds 1931 unieke producten en concepten: van simpele basisvormen tot designstukken van topkwaliteit. In die overnamestrategie viseert D&M depot vooral nieuwe markten zoals floristen, tuincentra en decoratiezaken. De opname van glaswerk in het reeds ruime assortiment  is voor D&M een logische stap, de ontbrekende schakel. Op die manier wordt immers en totaalpakket samengesteld. Beide bedrijven zijn immers uitermate complementair wat de geografische spreiding en assortiment betreft. Met deze samensmelting vergroten Hakbijl Glass en D&M hun commerciële slagkracht naar alle historische klanten.

Zowel Hakbijl Glass als D&M blijven elk hun locatie en eigenheid behouden. De vertrouwde contactpersonen zullen met veel enthousiasme de klanten ondersteunen en de meerwaarde van de uitbreiding van hun producten uitdragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.