Nieuws Antwerpen Dachser Belgium groeit sterk door

Dachser Belgium groeit sterk door

Dachser Belgium groeit sterk door

dachserHet transportbedrijf Dachser Belgium heeft een mooi aandeel verworven in de volgehouden expansie van de haven van Antwerpen. De verwerkte tonnages stegen verleden jaar moet liefst 22%, het aantal zendingen met 5%. De globale omzet steeg daarbij met 5,8%. De Belgische vestigingen zitten daarmee op de lijn van de groep die voor 2015 een omzetgroei van 6,5% realiseerde tot 5,6 miljard euro.

Dachser is een vertrouwde logo in de snel evoluerende transportsector. De Duitse groep breidt zijn internationaal netwerk aan vervoersactiviteiten onverminderd uit. De aanwezigheid in de havens van Antwerpen, Gent en Zeebrugge is daarbij een belangrijke schakel.

Dachser Belgium rijdt vandaag vooral op Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Volgens manager Aat Van der Meer groeit Dachser in dit opzicht mee met zijn klanten terwijl er ook nieuwe opdrachten binnengehaald werden. Dachser heeft in de afgelopen maanden zwaar geïnvesteerd in zijn IT-structuur en zijn technische uitrusting. Het bedrijf opereert voornamelijk vanuit Willebroek (sea) en Zaventem (air).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.