Nieuws Antwerpen Dagbladwinkels hebben het moeilijk

Dagbladwinkels hebben het moeilijk

Dagbladwinkels hebben het moeilijk

krantenMet het faillissement van Dagbladhandel De Valk in Schoten is nog maar eens aangetoond hoe moeilijk de hele krantendistributie het heeft. De Valk is al vele jaren een bekende zaak en telt heel wat klanten. In de afgelopen maanden zijn in de brede regio overigens al verscheidene krantenwinkels overkop gegaan of gesloten. Het gaat dan niet enkel om de terugloop van de krantenverkoop. Ook de verkoop aan tijdschriften daalt dramatisch snel.

De diversificatie in de richting van kantoorbenodigheden, rookartikelen, boeken en de Lotto is kennelijk niet voldoende om binnen de sector de terugloop van de traditionele verkoopkanalen te compenseren.

Het aantal faillissementen blijft in de regio ondertussen opmerkelijk hoog. De verwachte conjunctuurverbetering heeft zich kennelijk nog niet doorgezet.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.