Nieuws Antwerpen Dan toch een bijzondere Tomorrowland eind juli

Dan toch een bijzondere Tomorrowland eind juli

Dan toch een bijzondere Tomorrowland eind juli

ANTWERPEN/BOOM – Tomorrowland brengt deze zomer dan toch iedereen uit alle windrichtingen samen. Niet in Boom, maar wel voor Tomorrowland Around The World, the digital festival. Op zaterdag 25 en zondag 26 juli organiseren ze een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en ‘s werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt.

De afgelopen maanden heeft Tomorrowland veel vragen gekregen van de wereldwijde community om iets speciaals te doen tijdens de twee uitverkochte weekends van Tomorrowland België. Deze wereldwijde verbondenheid heeft Tomorrowland geïnspireerd om een gloednieuw platform te introduceren en creëren waarop bezoekers kunnen deelnemen aan een ongeziene tweedaagse festivalervaring.

Festivalbezoekers zullen eenvoudig kunnen navigeren door een magische en nieuw gecreëerde Tomorrowland locatie met een PC, laptop, smartphone of tablet en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier kunnen ontdekken met vrienden. Het tweedaagse festivalweekend zal gasten een goedgevuld programma bieden, boordevol zaken om te doen, zien en beleven.

Michiel Beers, mede-oprichter van Tomorrowland: “Tomorrowland Around The World is het resultaat van een gigantische teamprestatie van honderden mensen die dag en nacht aan het werk zijn om een nooit eerder geziene interactieve entertainmentervaring neer te zetten. Voor ons is het een beetje de festivalervaring heruitvinden, maar we geloven echt dat we de spirit van Tomorrowland en entertainment op het hoogste niveau kunnen brengen naar mensen thuis over de hele wereld. We hopen dat honderdduizenden mensen zich op een verantwoorde manier zullen verenigen en dat er kleine Tomorrowland bijeenkomsten bij mensen thuis, van Canada tot Australië, van Japan tot Brazilië en alles daartussenin, zullen worden georganiseerd.”

Muziek en spectaculaire shows zullen centraal staan tijdens dit event, net zoals bij de andere edities van Tomorrowland. Het festival zal een heleboel iconische Tomorrowland podia kennen, aangevuld met drie nieuwe podia die speciaal werden gecreëerd en ontworpen door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland. Naast de muzikale performances staan er heel wat andere interactieve ervaringen gepland, waaronder inspirerende webinars, games en workshops gekoppeld aan lifestyle, food, fashion en de Tomorrowland Foundation.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.