Nieuws Antwerpen Dan toch Konincklijke opening lokaal Autosalon Jorssen

Dan toch Konincklijke opening lokaal Autosalon Jorssen

Dan toch Konincklijke opening lokaal Autosalon Jorssen

Met de start van een nieuw jaar kijken autofans traditiegetrouw rijkhalzend uit naar de Brussels Motor Show. Jammer genoeg besliste Febiac begin oktober om het Autosalon te schrappen. Toch kan je bij verschillende automerken terecht om te profiteren van de gekende salonvoorwaarden. De Antwerpse BMW- en MINI concessiehouder Jorssen houdt zelfs meerdere tradities in stand en nodigt De Koninck uit.

De eerste avond van het autosalon wordt jaarlijks geopend in stijl. Bezoekers worden netjes uitgedost en in feeststemming verwacht om het startschot van het prijzenfestival te geven. Dat doen ze in het bijzijn van niemand minder dan Koning Filip.

De Antwerpse autoverdeler Jorssen vond een creatieve manier om deze traditie te eren. “We willen onze klanten een salon laten ervaren dat anders is, maar zeker niet minder”, vertelt Nick Haverals, Marketing Manager bij Jorssen. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om de openingsavond in al zijn charme toch te kunnen laten doorgaan.”

“Op vrijdag 8 januari zal De Koninck (Antwerp City Brewery) met de figuurlijke schaar het lint doorknippen van onze VIP Sales Evening, een avond waarop medewerkers onze klanten op afspraak in galastijl ontvangen.” Om die avond aan te kondigen, maakten ze samen een video.

De Koninck is tevreden dan de twee Antwerpse merken elkaar vonden. “Het is een gewonnen kans om toch in deze unieke periode iets mooi te creëren voor de mensen die van een autosalon houden”, vertelt Filip Bosschaerts, Algemeen Manager bij Stadsbrouwerij De Koninck. “Ons steentje bijdragen én de figuurlijke rol van zijne Hoogheid opnemen, dit wilden we niet laten passeren.”

Het wordt trouwens een feestelijke bedoening, want Jorssen viert zijn 60ste verjaardag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.