Nieuws Antwerpen Dancing ‘Bel Air’ omgetoverd tot multi-eventlocatie Les Jardins

Dancing ‘Bel Air’ omgetoverd tot multi-eventlocatie Les Jardins

Dancing ‘Bel Air’ omgetoverd tot multi-eventlocatie Les Jardins

WOMMELGEM – Op 30 november opent Les Jardins feestelijk de deuren. In een vorig leven stond de statige villa aan de Autolei in Wommelgem bekend als club ‘Bel Air’. Na een immense renovatie is de dancing van weleer echter toe aan een tweede leven als multi-eventlocatie met co-workingspaces, eventruimtes en een restaurant.

Naast de bekende dancing waagden tal van andere horeca-initiatieven het afgelopen decennia hun kans in de villa. Zonder succes, want voor de renovatie stond de woning met aanliggende parktuin al een tijdlang leeg. Tot ondernemer Paul Van Os de villa in zijn vizier nam. Na maanden renovatiewerk is het op 30 november eindelijk zo ver: eventlocatie Les Jardins zwiert de deuren open.

Gelegen vlakbij het rondpunt van Wommelgem belooft Les Jardins een prima bereikbaarheid. Daarbij biedt de locatie zo’n 300 parkeerplaatsen. Met een grote variëteit aan activiteiten en evenementen wil de eventlocatie een breed publiek aanspreken. Zowel B2B-events, seminaries, productlanceringen alsook nightlife-events maken deel uit van het repertoire van Les Jardins.

Verdeeld over de twee verdiepingen zijn ook vier co-workingspaces waar gasten omringd door stijl en grandeur kunnen werken, vergaderen en zakelijke contacten kunnen leggen. Voor het restaurant is het nog even wachten, die opening staat in de loop van januari gepland.

“Ondanks het fel besproken clubverleden dreigde dit unieke domein vergeten te worden”, vertelt initiatiefnemer Van Os. “Dat mogen we niet laten gebeuren. Hopelijk kunnen we met Les Jardins deze verborgen parel terug op de kaart zetten. Dit schitterend domein verdient niets minder.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.