Nieuws Antwerpen Dankjewel aan alle havenmedewerkers

Dankjewel aan alle havenmedewerkers

Dankjewel aan alle havenmedewerkers

ANTWERPEN – Paul Valkeniers, gedelegeerd bestuurder van Cepa, richt zich in een videoboodschap namens de werkgevers en het gemeenschappelijk vakbondsfront van de Belgische zeehavens tot iedereen die actief is in de Antwerpse haven. “In deze uitzonderlijke tijden past een uitzonderlijk woord van dank aan iedereen die in de haven de handen uit de mouwen steekt, nu en in de komende weken. Een dikke merci! Het Covid-19 virus heeft een invloed op ons allemaal.”

Cepa dringt er bij alle werkgevers en havenarbeiders op aan om de richtlijnen nauwgezet op te volgen. “Er heerst terecht veel ongerustheid en daarom hebben de vakbonden en de werkgevers samen met de medische en veiligheidsexperten nationale richtlijnen opgesteld die geldig zijn voor alle havens om onszelf en onze werkmakkers maximaal te beschermen.”

Lees al onze berichten met een link naar corona op deze pagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.