Nieuws Antwerpen Dansen en netwerken tijdens de Night Shift

Dansen en netwerken tijdens de Night Shift

Dansen en netwerken tijdens de Night Shift

nightVolgend weekeind moet je nog even vrij houden. Zaterdag wordt immers voor het eerst de Night Shift georganiseerd in Antwerpen. De lifestylebeurs 2.0 is specifiek gericht op jonge enthousiastelingen die in de Waagnatie zowel kunnen dansen als netwerken. Jonge ondernemers kunnen er de oude wolven uitdagen.

Night Shift werd verleden jaar in Gent gelanceerd door de drie jonge creatievelingen: Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. Zij waren naar eigen zeggen uitgekeken op de klassieke beurzen en netwerkevents en zetten daarom zelf een platform op. Dat is zowel gericht op business als op plezier. Nieuwkomers kunnen er zich presenteren. Het event is vooral niet themagebonden.

Na de eerste editie in de Gentse Eskimofabriek breidt Night Shift dit jaar ook uit naar de Antwerpse Waagnatie en de Kortrijkse Xpo. Wat kunt u verwachten? Alvast geen rechtlijnige gangen of saaie standen. Wél uniek ingevulde corners waar zowel grote namen als jonge beginnelingen zich vanaf 17.00 uur voorstellen met een divers aanbod, gaande van juwelen en interieur tot luxefietsen en lekker eten.

Tussen het ontdekken en netwerken door kan men halt houden bij verschillende bars. Er is working space voorzien waar je effectief even aan het werk kunt of gewoon een babbel slaan. Op het einde van de avond wordt iedereen op de dansvloer verwacht met live sets van verschillende dj’s.

Ook aanwezig: de Bryo’s (Bright & Young) van Voka, een netwerk dat gedreven starters twee jaar begeleidt. Florence Teerlinck brengt dan weer in samenwerking met Yves Saint Laurent een make-up bar naar de Antwerpse editie, waar ook kunstenaar Thomas Dielman zal exposeren en voordragen. En wie geluk heeft, wint tijdens de edities in Gent en Antwerpen misschien wel een voucher van het juwelenlabel Diamanti per Tutti.

Cross-overs tussen gevestigde namen en jonge entrepreneurs worden aangemoedigd tijdens het event. Andere interessante namen die er aanwezig zullen zijn: keukendesignbureau Bulthaup, kunstenaar Thomas Dielman, floral designer Paul Pierre, ‘witgoedlabel’ Clodette enz.

De toegangsprijs tot Night Shift: 12,50 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur..

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.