Nieuws Antwerpen Dantha Photography bezorgt familiefoto aan rusthuisbewoners

Dantha Photography bezorgt familiefoto aan rusthuisbewoners

Dantha Photography bezorgt familiefoto aan rusthuisbewoners

AARTSELAAR – Dantha Photography, de fotowinkel die begin dit jaar van Boom naar Aartselaar verhuisde, komt met een bijzonder idee op de proppen. “Nu iedereen in z’n kot moet blijven en niet bij elkaar op bezoek mag gaan, kan een mooie foto een beetje troost bieden”, zeggen fotografen Danny Van Rompaey en Thalia Janssen.

In deze tijden van corona wil Dantha Photography de bewoners van woonzorgcentra een beetje opbeuren. Familieleden kunnen daarom gratis een foto laten printen die ter plaatse zal worden afgeleverd.

“Iedereen uit de regio die (groot)ouders heeft waar ze niet langs kunnen in rust- en verzorgingstehuizen, mag ons een leuke foto doorsturen”, zeggen Danny en Thalia. “Wij printen/drukken deze foto gratis op formaat 13/18 en bezorgen deze aan het onthaal van de instelling waar uw naaste verblijft.”

Dantha Photography richt zich in de eerste plaats op de woonzorgcentra Zonnewende en Zonnetij in Aartselaar, De Wijtshage in Reet en Den Beuk in Boom. Deze rusthuizen zijn op de hoogte van hun actie en werken mee.

Een foto in jpg kan gemaild worden naar info@dantha-photography.be met vermelding van de naam voor wie de foto bestemd is, waar hij/zij verblijft. “Het is noodzakelijk dat ook de volgende formulering in de mail wordt geplaatst: Ik (naam) geef toestemming aan Dantha Photography om bijgevoegde foto te printen en te bezorgen aan mijn naaste die ik met naam en verblijfplaats vermeld.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.