Nieuws Antwerpen Dauby heeft steile ambities

Dauby heeft steile ambities

Dauby heeft steile ambities

daubyZe steken hun ambitie niet weg. Dauby moet binnen de tien jaar op een omzet van 10 miljoen euro kunnen draaien. Vandaag staat de teller bij de verkoop van deur-, raam- en meubelbeslag en allerlei accessoires op 2,4 miljoen euro.

Dauby is een groothandel/importeur van Franse, Spaanse en Belgische producten. De portfolio aan deurkrukken is vooral retro geïnspireerd. Het gaat Holger Nielsen en Annie Van Ingelghem vooral om authenticiteit. Ondertussen is de firma uit Wommelgem evenwel uitgegroeid tot een volwaardig interieurbedrijf dat het vooral ook van keuken- en  badkameraccessoires moet  hebben. Het gaat hem daarbij steevast om de sterk artisanale inslag die gecombineerd wordt met een duurzaam materiaalgebruik.

Annie Van Ingelghem en Holger Nielsen kochten Dauby enkele jaren geleden over van de stichter Paul Dauby. De firma draait vandaag op zo’n tiental werknemers en levert vooral aan groothandels, ijzerwarenhandels, schrijnwerkers, keuken- en badkamerinstallateurs.

In Wommelgem worden vandaag vooral de mogelijkheden op het vlak van de export bekeken. Vandaag tekent de handel met het buitenland voor 35% van de totaalomzet. Vooral Nederland en Duitsland zijn goede klanten. Maar er zit nog meer in. Vooral Frankrijk en Groot-Brittannië bieden nog opportuniteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.