Nieuws Antwerpen D’AUTAN opent pop-up stores in Antwerpen en Kapellen

D’AUTAN opent pop-up stores in Antwerpen en Kapellen

D’AUTAN opent pop-up stores in Antwerpen en Kapellen

ANTWERPEN/KAPELLEN – Belgisch accessoirelabel D’AUTAN opent twee nieuwe pop-up stores, één in De Wilde Zee in Antwerpen en één in Kapellen. Het label is gekend voor zijn zijden sjaals met handgeschilderde patronen. Met de opening van de pop-ups lanceert D’AUTAN een nieuwe collectie in samenwerking met kunstschilder Pablo Piatti.

D’AUTAN werd in 2017 opgericht door bezielster Evi Van der Planken. Sinds de oprichting werkte ze al samen met verschillende kunstenaars. Voor de allernieuwste collectie werkt het merk samen met Pablo Piatti, die gekend is voor zijn botanische designs. Het resultaat zijn zes foulards met handgeschilderde patronen. De sjaals van D’AUTAN worden op 100% zijde gedrukt in een gespecialiseerde drukkerij in Italië. Naast de zes foulards vind je in dezelfde collectie ook nog chiffonzijde sjaals en verschillende warme, effen sjaals op basis van mohair, wol en kasjmier.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de twee nieuwe D’AUTAN pop-up stores: in de Groendalstraat 5 in Antwerpen en in de Dorpsstraat 21 in Kapellen. Vanaf eind oktober is de collectie ook verkrijgbaar via de D’AUTAN webshop.

De winkel in Kapellen opent op 24 oktober de deuren en blijft een jaar geopend. De winkel in Antwerpen blijft open tot eind januari 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.