Nieuws Antwerpen David Lloyd helpt u om uw sportieve goede voornemens waar te maken.

David Lloyd helpt u om uw sportieve goede voornemens waar te maken.

David Lloyd helpt u om uw sportieve goede voornemens waar te maken.

De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna om en nog nooit hebben zoveel professionals uit de sport- en de healthwereld klaargestaan om u en mij deskundig te begeleiden bij het nakomen van onze goede voornemens. Eén van die professionals is de sportclub David Lloyd in Antwerpen. De club, die vorig jaar in juni haar Antwerpse afdeling opende in Edegem, in het sportcentrum Ter Elst, houdt op 28 januari een opendeurweekend waarop u zal kunnen zien wat de sportclub allemaal te bieden heeft.

David Lloyd Antwerpen heeft een heel divers aanbod aan indoor en outdoor sportactiviteiten, zoals fitness, cycling, tennis, yoga, wellness, zwembad, etc. Hierbij wordt niet alleen de nadruk gelegd op voldoende beweging, maar er wordt ook aandacht besteed aan het creëren van een gezonde levensstijl in combinatie met een druk werk-, gezins- en sociaal leven.

Het David Lloyd Team wordt dat weekend versterkt door Steffi Vertriest, health blogger & Njam-chef. Zij zal haar ervaringen delen in de zoektocht naar een gezonde levensstijl.

Overigens is de sauna van het sportcomplex van David Lloyd enkele dagen geleden getroffen door een brand. De sauna zelf is helemaal vernietigd. De oorzaak van de brand is tot nu toe onbekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.