Nieuws Antwerpen DAXperience richt samen met andere kennisbedrijven A Collective op

DAXperience richt samen met andere kennisbedrijven A Collective op

DAXperience richt samen met andere kennisbedrijven A Collective op

ANTWERPEN – A Collective is de gloednieuwe alliantie tussen vier Vlaamse kennisbedrijven, zijnde DAXperience uit Antwerpen , Arcade Business Consultancy uit Brugge, Ingenix uit Tielt en Aximize-it uit Halle. Met gebundelde krachten en expertise bieden ze totaaloplossingen voor de meest complexe en uitgebreide vragen met betrekking tot bedrijfsprocesoptimalisatie.

De vier bedrijven focussen zich allemaal op de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Concreet vertaalt zich dat in de implementatie van Business applicaties (CRM, ERP en DMS) en custom development. Zo voerden ze reeds projecten uit voor bedrijven zoals Renson, Howest, Engie, BASF, Liantis, Powerhouse, EBL,…

“De vragen van klanten rond business optimalisatie worden steeds omvangrijker, en wij zien zelf ook almaar meer opportuniteiten om onze oplossingen voor de klant te optimaliseren. Bijgevolg is er steeds meer en verregaandere expertise nodig op verschillende domeinen, iets wat je als kleinere implementator onmogelijk allemaal in huis kan aanbieden. Zo is het idee gegroeid om met verschillende gelijkaardige bedrijven een samenwerking aan te gaan en dat is uitgemond in A Collective”, vertelt Olivier Laloo, managing partner en eigenaar van Arcade Business Consultancy.

De bedrijven achter A Collective delen dezelfde visie en zijn complementair qua expertise, waardoor het collectief voor elk groot project een multidisciplinair team op maat van de klant kan samenstellen. “Met een veertigtal ambitieuze, hooggeschoolde en uiterst vakkundige medewerkers beschikken we over de expertise van de grote spelers maar kunnen we nog steeds de typische gedrevenheid, praktische aanpak en flexibiliteit van een groeiende KMO in onze projecten leggen”, aldus Frederik Op de Beeck, managing partner van DAXperience.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.