Nieuws Antwerpen De Beerens Groep beveiligd door Sterkens Security

De Beerens Groep beveiligd door Sterkens Security

De Beerens Groep beveiligd door Sterkens Security

Sterkens Security heeft drie gebouwen van de Antwerpse Beerens Groep voorzien van gespecialiseerde beveiligingssystemen. Zaakvoerder Roel Sterkens is biezonder trots op dat contract. “De Beerens Groep is zeker niet de eerste de beste en het feit dat wij het contract binnenhaalden geeft me een enorme boost,” zegt hij.

Sterkens Security bewerkt vanuit Oostmalle de markt van wat Roel Sterkens zelf “Groot-Antwerpen” noemt. De aanwezigheid van honderden ondernemingen die er allemaal op bedacht zijn hun installaties te beveiliroelgen geeft enorme mogelijkheden. Sterkens Security werd destijds opgezet door vader Sterkens. Zoon Roel nam de business zo’n vijf jaar geleden over. Vandaag tekent het bedrijf voor een omzet van pakweg 3,6 miljoen euro. De onderneming stelt 25 mensen tewerk.

De Beerens Groep, een distributeur van verscheidene automerken had nood aan een innovatieve en uitgebreide toegangscontrole die het beheer van meerdere sites via internet kon garanderen. Het systeem moest het tevens mogelijk maken dat huurders tot bepaalde gedeeltes in het systeem toegelaten konden worden. Het geheel diende dan gekoppeld te worden aan een alarminstallatie voor een optimaal gebruiksgemak.

Het ging bij het recente contract concreet om de drie sites van Antwerpen (Noorderlaan), Burcht en Aartselaar. In Aartselaar werd onlangs het carrosseriebedrijf van de groep geïnstalleerd terwijl een gedeelte van het gebouw verhuurd werd aan de Garage De Linde.

Sterkens Security installeerde op de sites hoge resolutie camera’s en voorzag al de belangrijke deuren van badge controle, gekoppeld aan een uitgebreide inbraakdetectie. Er werd tevens naar een oplossing gezocht om nachtleveringen toe te laten terwijl het beveiligingssysteem anderzijds op blijft staan en de gebouwen beveiligd worden met branddetectie. Het geheel werkt volautomatisch zodat er ter plaatse geen concierge nodig is. Dankzij de Sterkens Mobile Security App, kan de beheerder of de huurder op elk moment, van om het even waar mobiel toegang krijgen tot hun systeem én het bedienen. Hij kan tevens live en opgenomen camerabeelden bekijken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.