Nieuws Antwerpen De Bie-Veba uit Aartselaar wordt ComTIS Installations

De Bie-Veba uit Aartselaar wordt ComTIS Installations

De Bie-Veba uit Aartselaar wordt ComTIS Installations

AARTSELAAR – De Bie-Veba verandert van naam en wordt ComTIS Installations. ComTIS staat voor Complete Technische Installaties en Services. Het Aartselaarse bedrijf werd begin 2018 overgenomen door de Geelse Groep Vanhout. Ook Vanhout Facilities verandert van naam en wordt ComTIS Services.

Binnen de Geelse Vanhout groep bestendigen twee bedrijven hun samenwerking door een gezamenlijke naam aan te nemen. ComTIS Installations zal zich hoofdzakelijk toeleggen op het plaatsen van nieuwe sanitaire en verwarmingsinstallaties (HVAC), terwijl ComTIS Services zal instaan voor zowel technisch als bouwkundig onderhoud van gebouwen. Beiden willen daarbij veel aandacht schenken aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Duidelijkheid aan klanten

“Er is een grote complementariteit tussen beide bedrijven”, zegt Ronny Eijckmans, ceo van Groep Vanhout. “Daarom willen we ze onder dezelfde merknaam presenteren. Zo wordt beter duidelijk dat ComTIS een totaalpakket aan diensten kan aanbieden. Tegelijk spreekt uit de naam wat de bedrijven juist doen. Daarom zijn we gegaan voor ComTis en niet voor een variant op Vanhout.”

ComTIS Services en ComTIS Installations maken deel uit van de Groep Vanhout, die een waaier aan bouwgerelateerde diensten aanbiedt en ook andere bedrijven onder zich heeft, zoals Vanhout Projects (projectontwikkeling), HBS (algemene aanneming en afwerking), Isfoam (PUR), Isochape (EPS-mortel) en Energieconcepten (duurzame technieken).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.