Nieuws Antwerpen De Bosrust in Essen krijgt grondige make over.

De Bosrust in Essen krijgt grondige make over.

De Bosrust in Essen krijgt grondige make over.


Taverne De Bosrust in Essen krijgt een grondige opsmukbeurt en zal heropenen op vrijdag 3 maart. De twee neven Bram Gilens (37) en Bert Belmans (32) hebben de zaak overgenomen.
De Bosrust werd opgericht in 1991 als taverne met een feestzaal, een terras voor 80 personen en een kleine speeltuin. Ondertussen groeide de zaak uit tot een heus ‘monument’ in Essen. Gelegen in de Horendonkse bossen, naast tal van fietsroutes, is De Bosrust geliefd bij een jong en oud publiek.

De neven Bram en Bert twijfelden er niet aan om de zaak over te nemen. “Bert en ik hebben allebei al jarenlang ervaring in de horeca”, vertelt Bram. “Het was onze droom om onze eigen zaak te beginnen, deze kans moesten we dan ook met beide handen grijpen.”

De zaak krijgt een nieuwe en modernere look, en meteen werd ook de menukaart van het restaurant onder handen genomen. “We willen De Bosrust opfrissen, en daar hoort een nieuwe menukaart bij. Je zal bij ons kunnen genieten van hippe, trendy gerechten en snacks. Maar ook voor de klassieke gerechten ben je bij De Bosrust nog steeds aan het juiste adres. Ook voor feesten en recepties zal je opnieuw terecht kunnen in De Bosrust.
De nieuwe uitbaters willen ook in de winter amusement aanbieden voor de kinderen. De binnenspeeltuin wordt vernieuwd. Mama en papa kunnen hun kroost dan in de gaten houden terwijl ze zelf van een hapje en/of een drankje genieten in de buiten- of binnenbar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.