Nieuws Antwerpen De Cronos Groep levert komende 7 jaar apps voor Vlaamse Overheid

De Cronos Groep levert komende 7 jaar apps voor Vlaamse Overheid

De Cronos Groep levert komende 7 jaar apps voor Vlaamse Overheid

De Cronos Groep uit Kontich is geselecteerd als één van de drie leveranciers van applicatiediensten in het kader van de gunningsprocedure ICT-raamcontracten 2022-2029 van de Vlaamse Overheid. Het gaat om de ontwikkeling, het onderhoud en het operationele beheer van applicaties en heeft een totale waarde van 1 miljard euro over zeven jaar.

De Cronos Groep levert al ruim 20 jaar applicatiediensten aan verschillende Vlaamse overheidsinstellingen. Voor dit raamcontract versterkt De Cronos Groep zijn aanbod met aanvullende competenties en diensten van partners Cevi, IBM en PwC.

Mieke De Smet, Director bij Cronos reageert heel tevreden. “Dit raamcontract is cruciaal voor de digitalisering van Vlaanderen en onze economie. Als bedrijf met een zeer sterke lokale verankering, zijn we verheugd dat we hieraan kunnen meewerken. Het is een bevestiging van ons jarenlange, nauwe partnership met de Vlaamse Overheid.”

De Cronos Groep heeft een ruime ervaring en expertise in het kader van vernieuwings- en transformatieprojecten, die het voorwerp vormen van het gegunde perceel 5 applicatiediensten. De modernisatie van toepassingen is een kerncompetentie van De Cronos Groep. “Dankzij onze sterke lokale verankering helpen we Vlaamse publieke organisaties sneller digitaal te innoveren en met moderne applicaties de toekomst in te stappen. Dit is een belangrijke overeenkomst voor onze Groep. Het is een sterk signaal dat de investering in hoofdzaak lokaal blijft”, besluit Dirk Deroost, Managing Partner van De Cronos Groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.