Nieuws Antwerpen De Cronos Groep schakelt Nissan Beerens in

De Cronos Groep schakelt Nissan Beerens in

De Cronos Groep schakelt Nissan Beerens in

AARTSELAAR/KONTICH – Cronos Groep breidt zijn ecologisch wagenpark uit met maar liefst 31 elektrische Nissan’s. Dat vraagt uiteraard om heel wat planning en voorbereiding. De Cronos Groep koos als partner voor Nissan Beerens omwille van hun jarenlange expertise op het vlak van fleet-management. 

De Cronos Groep gaat het dus vooral in de buurt zoeken om zijn elektrische bedrijfsvloot uit te bouwen, nadat eerder te lezen was dat Stroohm uit Hove voor de laadpalen zorgt.

Binnen de Beerens Group kan dankzij de zusterbedrijven een zeer uitgebreide dienstverlening aangeboden worden, met onder andere het eigen carrosserie- en transportbedrijf Belcar.

Dirk Sleeckx, Fleet Manager Nissan Beerens: “De fleet wagenparken hebben hun weg gevonden naar elektrisch rijden. De fleet owners beseffen stilaan dat een duurdere elektrische aankoop toch loont. Er komen steeds meer aanvragen binnen.”

In hun zoektocht naar een geschikt model is De Cronos Groep terechtgekomen bij de 100% elektrische Nissan Leaf, de bestverkochte elektrische auto van Europa. Naast een 217 pk met nul uitstoot beschikt deze wagen ook over een e-Pedal, die speciaal gemaakt is voor stadsverkeer en ProPILOT, een beperkte automatische piloot die de files wat aangenamer maakt.

Half september werden de eerste 16 wagens geleverd. Voor eind september mag Cronos Groep de resterende lading verwachten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.