Nieuws Antwerpen De Medts zoekt industriële schilders

De Medts zoekt industriële schilders

De Medts zoekt industriële schilders

schilderenBij het schilderbedrijf De Medts kun je je nog altijd aanmelden voor openstaande vacatures. De Medts zoekt dringend  industriële schilders, betonherstellers en werfleiders. Het bedrijf uit Merksem heeft het niet makkelijk om geschikt personeel te vinden. Het orderboek van de onderneming zit ondertussen nog zeker drie jaar vol. Het beroep van industriële schilder is een heus knelpuntberoep.

De Medts
werkt met zijn verschillende dochtervennootschappen vooral voor grote havenbedrijven, Elia, Electrabel, Infrabel en andere industriële groepen. Het gaat erom de installaties oppervlaktebehandelingen te geven, coatings, brandwerende beschermingslagen enz. De Medts heeft  werk zat maar slaagt er maar moeilijk in om zijn personeelsbestand op peil te houden. In een constante groeibeweging en volgehouden investeringen is het evenwel zaak om goede vaklui te vinden.

De Medts biedt geïnteresseerde kandidaten opleidingen en cursussen aan. In samenwerking met de overheidsinstanties worden jongeren gemotiveerd om zich in de stiel te wagen. Makkelijk is het evenwel allemaal niet.

Bij De Medts werken zo’n 200 man. De groep wordt aangestuurd door Dirk Jonckheere.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.