Nieuws Antwerpen De Nacht van de KMO

De Nacht van de KMO

De Nacht van de KMO

Tijdens De Nacht van de KMO, een organisatie van Kmo Promoties vzw, op vrijdag 17 maart in Hilton Hotel Antwerpen krijgen verdienstelijke ondernemers applaus van hun collega’s. Maar hoe verloopt de stemming eigenlijk?

In de loop van het jaar doet de organisatie een oproep om verdienstelijke ondernemers op te sporen. Uit alle kandidaturen kiest de jury per trofee 4 tot maximaal 5 genomineerden op wie het publiek mag stemmen. Iedereen die een plaats voor De Nacht van de KMO bestelt, krijgt per deelname en per trofee een stemformulier dat uiterlijk 10 maart 2017 vóór 12 uur bezorgd moet worden aan een gerechtsdeurwaarder. Die brengt onder gesloten omslag het resultaat van de stemming mee naar het evenement. De trofee gaat dus telkens naar de genomineerde met het meeste aantal voorkeurstemmen.

Breng mee hulde aan de steunpilaren van het economisch leven. Het overzicht met de genomineerden voor 2017 vindt u hierna.

Genomineerden voor de Trofee voor de  ‘Uitspraak van het Jaar’ zijn:

·      Wees hard voor belastingontduikers (Geert Noels)

·      Mensen sterven plots, bedrijven langzaam (Ronnie Leten)

·      Als we de verkoop van een bedrijf belasten, schrikken we mensen af die er een willen oprichten (Pieter Timmermans)

·      De rijksten dragen het meeste bij (Geert Noels)

·      De overheid vergeet dat het minder kost om een bedrijf te houden dan om een nieuw bedrijf naar hier te halen (Ronnie Leten)

Voor de Trofee voor het ‘Idee van het Jaar’ komen in aanmerking:

·      Antwerp Business Suites – Bedrijvencentrum met hotelaccommodatie.

·      Arnon – Verwerkt voedselafval tot biomassa geschikt voor compostering.

·      Cybercontract – Verzekeringsoplossingen tegen cyberrisico’s.

·      Imec –voor een technologie die belet dat de gsm-verbinding uitvalt.

·      Startup Factory – Helpt starters met uiteenlopende dienstverlening.

De Trofee voor het ‘Meest Belovend Bedrijf van het Jaar’ gaat naar een van volgende genomineerden:  Biolectric, Caffungi, Tafuco of  Unifly.

Voor de Trofee ‘Starter van het Jaar’ komen in aanmerking:

·      Beeple – Managing tool voor flexibele werknemers.

·      Ori Omi – Herstelt iPhones aan huis.

·      Teamleader – Volledige workflow  in één online tool.

·      Textgain – Artificiële Intelligentie op maat.

·      Tweefy – Certificeringsdienst online.

De Trofee ‘Exporterend Bedrijf van het Jaar’ zal zijn weg vinden naar een van volgende bedrijven:  Antwerp Space, Baunat, Martal Houtimport en Slick Software Solution

Tenslotte is er nog de Trofee ‘Figuur van het Jaar’ die voor een van de volgende genomineerden is: Marcel Buelens, die de luchthaven Antwerpen nieuw leven gegeven heeft; Bart De Smet, die manager van het jaar werd, Guillaume Van der Stighelen, de columnist en drijvende kracht achter de Grungblavers, Dries Van Noten, modeontwerper die onlangs de Antwerpse Cultuurprijs ontving, of Wouter Deprez, de cabaretier die zich ontpopt als natuurverdediger.

Als u uw stem wenst uit te brengen, bestel dan eerst uw plaats voor ‘De Nacht van de KMO’ op secretaris@denachtvandekmo.be of bel 0475 69 76 43.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.