Nieuws Antwerpen De nieuwe CTO van Sunweb Group wil “mensen centraal stellen”

De nieuwe CTO van Sunweb Group wil “mensen centraal stellen”

Deepika Gupta. Foto Sunweb

De nieuwe CTO van Sunweb Group wil “mensen centraal stellen”

ANTWERPEN – De Nederlandse reisorganisatie Sunweb Group heeft Deepika Gupta aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). Gupta zal die functie opnemen vanaf 15 september. Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en heeft een Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen.

Deepika Gupta was voorheen de Global IT lead bij ING. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor het verbeteren en uitvoeren van de IT-strategie van Sunweb.

“De reisindustrie is van oorsprong een sector gericht op mensen”, vertelt Gupta. “Mijn doel is om onze IT-activiteiten te optimaliseren en tegelijkertijd mensen centraal te stellen.”

Volledige ploeg

Sunweb-CEO Mattijs ten Brink is blij met de komst van Gupta. “We willen de toonaangevende digitale vakantie-expert zijn en reizigers nog meer gepersonaliseerde ervaringen bieden. Met haar expertise in bedrijfstransformaties en technologie ben ik ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage zal leveren aan het bereiken van dit doel.”

Deepika Gupta zal deel uitmaken van de board of management van Sunweb Group die, na de eerdere benoeming van Ruud Martens als CCO, nu compleet is. Het bedrijf telt in totaal zo’n 400 medewerkers en meer dan 250 lokale gidsen en gebiedsmanagers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.