Nieuws Antwerpen De Piraten stoppen ermee

De Piraten stoppen ermee

De Piraten stoppen ermee

piratenHet Pirateneiland is er definitief mee gestopt.  Het binnenspeelplein aan de Antwerpse Kribbestraat dat enkele jaren geleden met veel ophef werd opgestart heeft het niet kunnen waar maken. De kinderen zelf bleken heel erg enthousiast, het aantal bezoekers viel echter tegen.

Het Pirateneiland in de buurt van het Eilandje leek al die tijd een leuk initiatief. De kinderen hingen  met veel bravoure in de touwen. Het vier verdiepingen hoge pakhuis was een tijdlang een nieuwe publiekstrekker. De rentabiliteit van het project was echter ondermaats. Volgens de laatste jaarrekening (2014) was er zelfs een over te dragen verlies van liefst 642.000 euro.

De initiatiefnemers hebben daarom de stekker eruit getrokken en het bedrijf definitief laten vereffenen. Volgens een akte die gedeponeerd werd bij notaris Chris  Celis in Brasschaat “zijn alle schulden terugbetaald terwijl de gelden om die te voldoen geconsigneerd zijn. (…) De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.