Nieuws Antwerpen De Reisspecialist groeit flink door

De Reisspecialist groeit flink door

De Reisspecialist groeit flink door

reizentjeHet reisbedrijf De Reisspecialist bouwt zijn marktniche verder uit. De onderneming uit Lier positioneert zich uitstekend op een hard omstreden markt. De persoonlijke aanpak van zaakvoerder Ronald Fierens geeft het bedrijf een heel eigen stijl.

De Reisspecialist
haalt zijn klanten tot ver uit West-Vlaanderen en Limburg. Toch wel merkwaardig voor een relatief klein bedrijf dat permanent moet opboksen tegen de grote reuzen uit de reiswereld. De Reisspecialist tekent zijn groepsreizen veelal helemaal zelf uit en geeft ze een persoonlijke touch. De mondreclame die het bedrijf daarbij krijgt gaat effectief ver het land in. De Reisspecialist werkt uiteraard ook online. De twee kantoren in Lier en Nijlen krijgen van hun kant nog altijd flink wat bezoekers over de vloer.

Met 1,36 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten deed De Reisspecialist het verleden jaar zelfs nog een stuk beter dan in 2013 toen “slechts” 1,03 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten genoteerd werd. Dat blijkt uit de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. De gevolgen van de crisis zijn daarmee kennelijk weggeveegd. Met 94.994 euro aan bedrijfswinst mag ook het financieel resultaat best gezien worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.