Nieuws Antwerpen De Ruyte-Roefs groeit onverminderd door

De Ruyte-Roefs groeit onverminderd door

De Ruyte-Roefs groeit onverminderd door

aalteraalterEen en ander zal ongetwijfeld ook met de groeiende belangstelling voor het milieu te maken hebben. De twee cleaningbedrijven De Ruyte Milieu en Roefs Cleaning doen het alvast uitstekend. De besparingsdrift van de overheid wordt vandaag opgevangen door de privé-bouwondernemingen die voor bijkomende orders zorgen.

Céline Michoel en Diether De Ruyte hadden tot voor kort helemaal niets met de reinigingswereld te maken. Door enkele toevallige opportuniteiten rolden ze er beiden in. Het zijn nu eenmaal entrepreneurs pur sang die toekomst zagen in de sector. Zo’n vier jaar geleden namen ze De Ruyte Milieu over, verleden jaar namen ze er Roefs Cleaning bij. Sindsdien runnen ze hun business vanuit Stabroek. Alhoewel er ook samenwerkingsmogelijkheden benut worden lopen beide bedrijven vandaag nog als afzonderlijke eenheden.

Naast het reinigen van septische putten bij particulieren zijn de twee bedrijven gespecialiseerd in industriële reinging van o. rioleringen, mazouttanks, silo’s, vetputten, straten enz. Ook camera-onderzoek behoort mee tot het takenpakket. De bedrijven zijn ook paraat bij eventuele noodgevallen. “Wij zijn al eens opgeroepen voor een zinkend schip maar we assisteren de brandweer ook bij wateroverlast bv.” zegt Céline Michoel.

Het orderboek staat vandaag mooi vol. Van de crisis is er helemaal niets te merken. “De overheid bezuinigt vandaag effectief en schrijft minder aanbestedingen uit. De privé-ondernemingen hebben het initiatief evenwel overgenomen en zorgen ervoor dat wij meer dan voldoende werk om handen hebben.”

De Ruyte Milieu en Roefs Cleaning zijn vooral actief op de as Antwerpen-Brussel. Ze rijden evenwel ook naar West-Vlaanderen en Wallonië. “Wij waren zelfs al aan de slag in Nederland. Maar het lijkt erop alsof we vooral in Brussel goed aan onze trekken komen.”

De twee bedrijven stellen vandaag 27 mensen tewerk en tekenen dit jaar voor een omzet van 3 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer