Nieuws Antwerpen De Steenboer gaat verder op eigen kracht

De Steenboer gaat verder op eigen kracht

De Steenboer gaat verder op eigen kracht

ZANDHOVEN – Makelaarskantoor De Steenboer gaat vanaf 1 oktober onafhankelijk voort. De twee kantoren van De Steenboer in Zandhoven en Herentals maken nu nog deel uit van het netwerk van Century21, maar zaakvoerder Patrick Van den Eynde heeft besloten om op eigen kracht verder te gaan.

“We zijn 8 jaar actief geweest binnen de groep Century21”, vertelt Patrick Van den Eynde, “Nu zijn we klaar om op eigen benen te staan. Werken binnen een keten heeft het voordeel van naamsbekendheid, het nadeel is dat je een deel van je omzet afstaat. Ik denk dat we ondertussen sterk genoeg zijn om onafhankelijk voort te gaan.”

Aan de dienstverlening bij De Steenboer zal niets veranderen. Uiteraard krijgen de kantoren in Herentals en Zandhoven een ander uitzicht met een ander logo. In beide kantoren werken samen 6 werknemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.