Nieuws Antwerpen De Vry Service verhuurt sinds kort mobiele badkamers

De Vry Service verhuurt sinds kort mobiele badkamers

De Vry Service verhuurt sinds kort mobiele badkamers

MALLE – Renovatiebedrijf De Vry Service laat zijn klanten niet in de kou staan tijdens de renovatie van hun badkamer. Met een mobiele badkamer zorgt het bedrijf er sinds kort voor dat klanten worden voorzien van alle comfort, ook tijdens de renovatiewerken.

De Vry Service uit Malle bestaat al 10 jaar en is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. “Wij werken van ontwerp tot afwerking. Wij komen zelf ter plaatse voor de opmeting, luisteren aandachtig naar de wensen van de klant en maken op basis daarvan een ontwerp. Zo hoeft de klant zich geen zorgen te maken over andere partijen”, vertelt zaakvoerder Erik De Vry.

Met het oog op het ontzorgen van zijn klanten, komt het bedrijf nu uit met Showertime. De mobiele badkamers worden door De Vry Service geplaatst bij klanten die nood hebben aan een tijdelijke, snelle en comfortabele oplossing. De badkamers hebben een douche, een wastafel met spiegel en een wc. Verder is de ruimte volledig verwarmd en voorzien van een warmwaterboiler.

Met de mobiele badkamers richt het bedrijf zijn pijlen op eigen klanten, maar ook op bedrijven en particulieren. Naast deze investering kocht De Vry Service dit jaar ook een nieuwe bedrijfsruimte aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.