Nieuws Antwerpen De winnaar van onze FIER-wedstrijd is …

De winnaar van onze FIER-wedstrijd is …

De winnaar van onze FIER-wedstrijd is …

MERKSEM – Facilitair dienstverlener Multi Masters Group wint een publiciteitscampagne op Made in Antwerpen. Zij waren één van de deelnemende bedrijven aan onze wedstrijd FIER onlangs.

Multi Masters Group is gebouwd op de fundamenten van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters, dat in 1988 is opgericht door Paul de Schutter. In 2004 treedt het bedrijf toe tot de Franse groep Samsic, één van de grootste spelers op de Europese markt. Op dat moment volgt Nicolas de Schutter zijn vader Paul op als ceo.

Het sociale aspect, dat was hetgene dat werd gemist bij de Multi Masters Group in Merksem tijdens de lockdown. “Rechtstreeks contact met collega’s en de gezamenlijke middagpauzes, met bijvoorbeeld dartswedstrijden onder collega’s, dat is toch iets bijzonder.”

Door de coronacrisis is er ook een hele nieuwe dynamiek ontstaan. “Naast een enorme solidariteit, zoals de schenking van mondmaskers aan een ziekenhuis, is er een golf aan ideeën ontstaan als antwoord op de vraag: hoe kunnen we deze crisis goed doorkomen? Heel wat collega’s gingen samen op zoek naar innovaties waarmee we onze klanten konden helpen. We kwamen tot het besluit dat we nieuwigheden op de markt moesten brengen die onze klanten helpen om zo goed mogelijk de coronamaatregelen na te leven. Inmiddels zijn er al een drietal van die nieuwe producten op de markt en die worden warm onthaald door onze klanten. Daarbij denken we aan de White’Box, Clean’Screen, … .

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.