Nieuws Antwerpen Deelneemster Expeditie Robinson opent beautysalon in Sint-Niklaas

Deelneemster Expeditie Robinson opent beautysalon in Sint-Niklaas

Deelneemster Expeditie Robinson opent beautysalon in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS – Natassia van Kerkvoorde opent haar eigen beautysalon Kitoko in Sint-Niklaas. De 28-jarige Antwerpse is gekend als deelneemster aan Expeditie Robinson 2020 en vriendin van sterrenchef Wouter Bru. Haar salon is gevestigd in groepspraktijk Gezond op Maat, waar momenteel 17 andere therapeuten en beautyprofessionals werkzaam zijn.

Na een opleiding verpleegkunde en jarenlange ervaring als model besloot Natassia van Kerkvoorde om zelf een salon te openen. Daarvoor klopte ze aan bij groepspraktijk Gezond op Maat, een beautycenter waar reeds 17 andere beautyprofessionals werkzaam zijn. “Het pand heeft een echte wow factor bij binnenkomst en je voelt je hier helemaal zen”, zegt Natassia. “Hun missie sluit perfect aan bij die van mij. Gezond op Maat wil de drempel naar gezondheid en verschillende therapieën lager maken omdat iedereen recht heeft op gezondheid en geluk.”

Centrale ligging

De jonge onderneemster koost voor Sint-Niklaas vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. “Ik ontvang veel klanten uit een wijde regio, vandaar is de centrale ligging van Sint-Niklaas en goede bereikbaarheid cruciaal”, vertelt ze. “Zelf woon ik in Antwerpen centrum waar er uiteraard veel mogelijkheden zijn om een handelszaak te vestigen, maar het grootste deel van mijn klanten komt van buiten Antwerpen.”

Het pand van Gezond op Maat bevindt zich in de Casinostraat 15 te Sint-Niklaas. In het salon van Natassia zullen klanten terecht kunnen voor onder andere micro needling en ontharing.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.