Nieuws Antwerpen Delen Private Bank voortaan ook in Nederland

Delen Private Bank voortaan ook in Nederland

Delen Private Bank voortaan ook in Nederland

delenDelen Private Bank heeft de Nederlandse vermogensbeheerder Oyens and Van Eeghen overgenomen. De Antwerpse vermogensbeheerder heeft in de afgelopen jaren Europese expansieplannen uitgetekend. De Nederlandse markt was daarbij biezonder aantrekkelijk “gezien de nabijheid en het niveau van de welvaart” zegt Paul De Winter, de ceo van Delen Private Bank.

Met de overname van Oyens and Van Eeghen creëren we een vooraanstaande groep van vermogensbeheerders met een totaal beheerd vermogen van 37 miljard euro, stelt De Winter.

Delen Private Bank is destijds opgezet als een beursmakelaar die zich al 80 jaar toelegt op discretionair vermogensbeheer en patrimoniaal advies voor een ruim cliënteel van voornamelijk particulieren. Het familiebedrijf van toen wordt vandaag aangestuurd door de Antwerpse holding Ackermans and van Haaren (78,75%) en door de familie Delen (21,25%). De bank levert doordachte en uitgebalanceerde beleggingsstrategieën die afgestemd zijn op persoonlijke profielen en financiële objectieven van de klanten. Delen is ondertussen al actief in Luxemburg, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Oyens and Van Eeghen is een Nederlands historisch monument dat opgericht werd in … 1797 en is tevens een van de oudste onafhankelijke financiële instellingen in Nederland. Het beleid was de afgelopen jaren toegespitst op gespecialiseerd vermogensbeheer en fiduciair advies van vermogende particulieren, ondernemende families, stichtingen, lokale overheden en institutionele klanten. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam en ’s Hertogenbosch. Alle werknemers blijven overigens aan de slag. Ook de naam Oyens and Van Eeghen blijft behouden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.