Nieuws Antwerpen Delhaize investeert 10,5 miljoen euro in winkel in Ekeren

Delhaize investeert 10,5 miljoen euro in winkel in Ekeren

Delhaize investeert 10,5 miljoen euro in winkel in Ekeren

EKEREN – Na een een volledige renovatie en heropbouw gedurende 12 maanden zijn de deuren van de Delhaize supermarkt Ekeren opnieuw geopend. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten ontwikkelde Delhaize dit volledig nieuwe winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting ten voordele van een concept met de focus op convenience, inspiratie en innovatie.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Ekeren. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten investeerde Delhaize 10,5 miljoen euro in haar vestiging in Ekeren.

Belangrijke nieuwigheden van het concept zijn onder andere een intuïtiever winkelparcours voor de klant, nieuwe assortimenten en diensten bij tal van productcategorieën, herbruikbare katoenen zakken voor de afdelingen fruit & groenten en bakkerij, … “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Ekeren”, zegt Geert Helsen, winkeldirecteur van Delhaize Ekeren.

Duurzaamheid is en blijft ook in Ekeren een prioriteit voor Delhaize. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk daglicht om zo minder energie te verbruiken. Ook isolatie en warmterecuperatie wordt toegepast. Een primeur in deze winkel is de Revolta-technologie waarbij batterijen van electrische wagens een tweede leven krijgen als back-up energiebron in geval van elektriciteitspanne. Voorheen werden hiervoor generatoren op fossiele brandstof gebruikt maar nu zetten we hiervoor een duurzaam alternatief in.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.