Nieuws Antwerpen Deliveroo aan de slag in Antwerpen

Deliveroo aan de slag in Antwerpen

Deliveroo aan de slag in Antwerpen

deliverDeliveroo is sinds kort aan de slag in Antwerpen. Deliveroo is een samentrekking van “deliver” en “kangaroo”. De bikers van Deliveroo fietsen heen en weer tussen de beste restaurants, brasseries, hippe tenten, bedrijven en thuisadressen.

Met een uitgebalanceerd logistiek systeem garandeert Deliveroo zijn klanten zeven dagen op zeven supersnelle bestellingen op de menukaart van bekende restaurants voor slechts 2,5 euro. Men kan van overal bestellen op deliveroo.be of via de iOS-app waarmee men op zijn smartphone via de gps-tracking de Deliveroo-biker live kan volgen. De koeriers van culinair plezier verplaatsen zich in een zone van 17km² die tussen de Schelde en de Ring het hele centrum van Antwerpen bestrijkt (Centrum, Zuid, Zurenborg, Seefhoek en het Eilandje).

Hoe Deliveroo het klaarspeelt om in gemiddeld 32 minuten te leveren? Gewoon omdat de koeriers zich ‘in vogelvlucht’ nooit op meer dan 2,5 kilometer van de restaurants bevinden en in maximum zeven minuten per fiets leveren.

In Antwerpen levert Deliveroo onder andere voor de Burgerij, BUN, Balls & Glory, Umamido, Wagamama, Il Capriani, Frank & Brut, Otomat, De Bomma, Blend, Bia Mara, TAN, CoffeeLabs, Paul’s Boutique, Bizie Lizie, Lucy Chang, Tante Yvonne, I Famosi, River Kwai of nog Burgers & Booze.

De contactadressen:
* Website: deliveroo.be
* Facebook: facebook.com/deliveroobe
* Instagram: @Deliveroo_Be
* Twitter: @Deliveroo_Be

Deliveroo is gegroeid uit een initiatief in Londen en werd inmiddels overgeplaatst naar verscheidene Europese grootsteden. De Antwerpse starter wordt aangestuurd door Mathieu De Lophem en Charles Van den Bogaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.