Nieuws Antwerpen Deloitte helpt startende ondernemers

Deloitte helpt startende ondernemers

Deloitte helpt startende ondernemers

samStarters lijken net  aangeschoten wild. Ze worden langs alle kanten benaderd om begeleiding te aanvaarden bij het opstarten van hun bedrijf. Deloitte en het Agentschap Ondernemen en Innoveren engageren zich eveneens om al dan niet jonge ondernemers te helpen bij hun eerste industriële of commerciële initiatieven.

Geïnteresseerde starters kunnen voortaan een beroep doen op de expertise van Deloitte en worden door experten van Deloitte individueel begeleid over een traject van 3 maanden. Het gaat om een interactieve en complete aanpak, aan de hand van e-learnings, individuele coaching sessies en gemeenschappelijke adviessessies in groep. Aan het einde van het traject wordt er een evaluatiegesprek gepland waarbij de deelnemers feedback krijgen van de jury omtrent de haalbaarheid van hun plan.

Wie deelneemt aan het project Starten met Ondernemen kan op die manier meteen ook een professioneel netwerk opbouwen. De opleiding wordt financieel ondersteund door het Agentschap Ondernemen en Innoveren. De startende ondernemer moet van zijn kant een kleine bijdrage leveren.

Sam Sluismans, partner Deloitte: “Dankzij dit traject kunnen we de nodige bijstand geven aan diegenen die met een goed idee rondlopen maar niet weten of het realiseerbaar is. Dit is voor velen een uitgelezen kans om op die manier aan hun ondernemersdroom te werken. We hopen dan ook dat velen hiervan gebruik zullen maken”.

Foto:Sam Sluismans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.