Nieuws Antwerpen Deloitte zoekt snelle technologische groeiers

Deloitte zoekt snelle technologische groeiers

Deloitte zoekt snelle technologische groeiers

deloitteHet zakelijk adviesbureau Deloitte heeft 50 Belgische bedrijven opgelijst voor zijn Deloitte Technology Fast50. Opmerkelijk is alvast dat slechts… zes Antwerpse bedrijven genomineerd zijn. Onder hen overigens ook twee bedrijven uit de Kempen. De provincie Antwerpen lijkt daarmee zwak vertegenwoordigd in vergelijking met bv. Oost-Vlaanderen dat er 10 heeft.

De vier Antwerpse vertegenwoordigers zijn Cmosis uit Antwerpen met Luc De Mey, GeoSea uit Zwijndrecht met Luc Vandenbulcke, MCS uit Antwerpen met Koen Matthijs en Progreso uit Antwerpen met Luc Christiaens.

Uit de Kempen zijn de Intracto Group uit Olen van Pieter Janssens aangeduid en UBench International van Peter Verbraeken uit Turnhout.

Welk bedrijf uiteindelijk de prijs voor de snelste technologische groeier in ontvangst zal nemen wordt uitgemaakt door een jury met Nikolaas Tahon van Deloitte en voorzitter Ducko Sickinge van het durfkapitaalfonds Fortino. Het criterium bij de uitverkiezing is de procentuele groei van de omzetcijfers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.